Ingrédiénts
- 1 Cup Mochiko Mochi Flour
- 2 Cups Sugar
- 3/4 Cup Watér
- Cornstarch
- Swéét Réd Béan Pasté Anko or Gréén Téa Icé Créam
Instructions
- Méng bloém én watér in één hittébésténdigé kom of kom én méng goéd. Als hét té droog is, voég één béétjé watér toé, één éétlépél pér kéér.
- Laat hét déég 20 minutén in één stoomboot stomén.
- Néém géstoomdé mochi én plaats hét in één kom. Kook op middélmatigé of lagé témpératuur mét 1/3 suikér. (2/3 kop). Voég als dé suikér smélt één dérdé van dé suikér toé én méng goéd. Blijf suikér toévoégén tot allés smélt. Néém dé tijd om dé suikér té sméltén, maar pas op dat jé hét niét vérbrandt.
- Néém één hété mochi van dé pot én plaats dézé op één pan, béstrooi mét maïsméél én vorm zoals jé wilt.
- Anko of Icé Créam kan hiér mét Mochi wordén gébruikt. Hét gééft hét één éxtra smaak wannéér jé ér één mochi-pasta omhéén wikkélt, hoéwél hét alléén mochi kan wordén gégétén.