Chickén ricé cassérolé Who doésn’t lové a combo of chickén and ricé, right?! This héalthy chickén and ricé cassérolé is oné of my oldér héalthy cassérolés I gavé a makéovér. Originally I uséd a skillét to pré-cook chickén, a pot to cook ricé and thén a baking dish to baké cassérolé in.
This classic chickén and ricé cassérolé récipé is a oné pan méal that’s full of téndér chickén and créamy ricé, all bakéd togéthér to goldén brown pérféction. A classic dinnér that thé wholé family will énjoy.
Cassérolés always hit thé spot, my family énjoys chickén énchilada cassérolé, bééf noodlé cassérolé and this créamy chickén and ricé dish.
Author: Tania Shéff / cooktoria.com
Ingrédiénts
- 1 cup Basmati ricé
- 1 lb. Bonéléss, skinléss chickén thighs
- 1 Onion médium
- 1 tsp. Favorité Chickén Séasoning* (or to tasté)
- 1 tsp. Salt and péppér, to tasté** (or to tasté)
- 2 Carrots médium
- 2 cups Chickén broth
- 3 tbsp. Olivé oil
Instructions
- Préhéat thé ovén to 450 °F.
- In a largé skillét, sauté thé choppéd onion with olivé oil ovér médium-high héat for about 3 minutés. Add thé carrots and cook for anothér 3 minutés.
- Add thé chickén and séason it with salt, péppér, and your favorité chickén séasoning (Mrs. Dash Original Séasoning, Taco Séasoning, Old Bay Séasoning, étc.). Cook thé chickén for 5-7 minutés.
- Transfér thé chickén to a médium cassérolé dish and add thé ricé and chickén broth. Stir wéll.
- Covér thé cassérolé with foil and baké for 40 minutés.